Minden évben megtartjuk természetgyógyászati tanfolyamainkat kiegészítő, az ETI által elfogadott 5 napos életmódtáborunkat.

Idei táborunkat ismét új helyszínen, ezúttal Lispeszentadorjánban tartjuk.

A környezet adottságai megfelelő keretet biztosítanak egy kis kirándulásokkal, chi-kunggal, egészséges kajával, esténkénti tábortűzzel, előadásokkal, beszélgetésekkel színesített, az életmód témáját nem dogmatikusan és fogcsikorgatósan, hanem (az Iskola szellemiségéhez illeszkedő módon) kellemesen, a mindennapi életbe átültethetően felfogó közös kikapcsolódáshoz.

A tábor “hivatalosan” július 12-én szerdán délben kezdődik, az utazást mindenkinek egyénileg kell megoldania (mivel többen jönnek autóval, érdemes lehet “egyezkedni”, tapasztalataink szerint minden táborozó esetében megoldható, hogy kényelmesen jusson le). Fontos tudnivaló, hogy erre a napra mindenki HOZZON EBÉDET, az első közös étkezés a vacsora lesz!

Életmódtábor 2007

Az étkezés közös (reggeli, ebéd, vacsora), amit ezen kívül szeretnétek, arról magatoknak kell gondoskodni. Hozzatok magatokkal kirándulós felszerelést, chi-kunghoz és más programokhoz polifoamot (izoliert), tornacipőt, laza melegítőt – és persze minden mást, amit szükségesnek tartotok.

A tábor teljes részvételi díja felnőtteknek 59.000 forint. Természetesen a korábbiakhoz hasonlóan van lehetőség kísérők részvételére is, és persze gyerekek is jöhetnek, gyerekeknek a részvétel 3 éves korig ingyenes, 3 és 14 éves kor között 25.000.- forint a koszt+kvártély.

A jelentkezés a szokásos módon a részvételi díj előlegének (20.000.-) befizetésével valósul meg.

Az előlegként befizetett részlet feletti maradék részvételi díjat a helyszínen kell befizetni, ott kapjátok meg a számlát, és a tábor végén a részvételi igazolást is.

A tábor részletes programja még alakulóban van, de nyilván a szokásos elemekből (kirándulás, masszázs, gimnasztika/chi-kung, Bach-virágterápia, fülakupunktúra stb.) fog a helyszín adottságainak és az időjárásnak megfelelően összeállni. Természetesen az első nap csak délutáni, az utolsón csak délelőtti program lesz.

A tábort július 3-án vasárnap közös ebéd zárja, ezt követően van lehetőség a fejvesztett menekülésre ;).

Ha a fenti kedvcsináló felkeltette az érdeklődésedet, várjuk jelentkezésedet!

A következő Életmódtábor:
Időpontja: 2017. 07. 12. – 07. 16.
Részvételi díja: kb. 60.000.-
jelentkezési határidő: 2016. május 17. (a résztvevők száma korlátozott)
A jelentkezés feltétele: előleg befizetése